Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

ACETICA COMPANY

ACETICA din BISTRITA, JUD. BISTRITA NASAUD PRODUCE OTET de mere,orez,sucuri de fructe citrice din alcool din malt sau bere.

Otet de mere, otet de orez, din sucuri de fructe citrice, din alcool, din malt sau bere, de tarhon si alte surse.
Fabrica cu o activitate de peste 35 de ani, detinea initial doar o sectie mica cu 3 aparate de fermentare, situata pe str. Simion Barnutiu, Bistrita.
Fabrica noua denumita astazi " Acetica Company ", a fost ridicata in 1976 si apartinea, impreuna cu "Vinalcool" de industria locala. In 1992 s-a desprins de aceasta, iar in 1993 s-a privatizat prin metoda MEBO si a devenit societate pe actiuni cu capital integral privat.
Ceea ce pastreaza fabrica chiar si dupa atatia ani este traditia. Tehnologia de obtinere a otetului alimentar este metoda clasica si naturala de fermentatie acetica in cazi de lemn, sub actiunea bacteriilor acetice.
Pana in prezent a avut loc o continua extindere a capacitatii de productie si depozitare astfel incat, daca initial fabrica producea pana la 5.000 hl de otet pe an, astazi productia depaseste 25.000 hl pe an.
Aditivi Alimentari - Condimente
Acidulanti
Otet alimentar
Distribuitori, importatori, producatori

ACETICA COMPANY va recomanda:

imagine
ACETICA din BISTRITA fabrica otet alimentar
Fabrica de otet Acetica a fost ridicata in 1976 si pana in zilele noastra pastreaza traditia tehnologiei de obtinere a otetului alimentar. Acesta este metoda clasica si naturala de fermentatie acetica in cazi de lemn, sub actiunea bacteriilor acetice. Pana in prezent a avut loc o continua extindere a capacitatii de [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi